15101863_1285248264853203_2126369303_oSocietatea IKO PRODCOM IMPEX S.R.L. a fost infiintata in 1992, iar din 2001 are ca  domeniu de activitate tamplarie Pvc.

Cu o experienta vasta din 2001 societatea noastra ofera consultanta, proiectare, executie , montaj si service la tamplarie Pvc la cele mai inalte standarde Eu.

Datorita experientei si al calitatii tamplariei societatea noastra a executat lucrari atat in tara cat si in Austria, Belgia, Franta, Italia, Marea Britanie si Ungaria.

Produsele firmei noastre sunt:

  • moderne, de o calitate superioara, rezultat al unei tehnologii avansate datorita faptului ca lucram cu echipa specializata in domeniu si utilaje moderne (Elumatec –Germania).
  • respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor si usurinta in intretinere. Oferim garantie si post garantie la profile, feronerie si pachet termopan.

Va invitam contactati societatea noastra SC IKO PRODCOM IMPEX SRL cu convingerea ca suntem cea mai buna solutie pentru a va oferi produsele noastre pentru siguranta si confortul dv.

Siguranta, confortul si calitatea fac diferenta.